ПриватБанк унікальний для Європи банк, і ми зробимо його ще сильнішим - Петр Крумханзл

Лютий 09, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

ПриватБанк - це унікальний не тільки для України, але і всієї Європи високотехнологічний банк, і завдання нашої команди зберегти та примножити цю перевагу

Про це заявив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл у ході першого брифінгу для ЗМІ. За його словами, головним напрямком роботи керівництва банку буде реалізація стратегії його розвитку, підвищення інвестиційної привабливості та вартості ПриватБанку.

За словами міністра фінансів України Олександра Данилюка, призначення Петра Крумханзла керівником найбільшого держбанку за підсумками професійного конкурсу - це один з перших досвідів у держбанках, і новий керівник посилить команду банку, яка забезпечила збереження лідируючих позицій на ринку.

"Ми затвердили стратегію розвитку держбанків і, зокрема, ПриватБанку, і для реалізації цієї стратегії залучаємо високопрофесійне керівництво з досвідом роботи на міжнародних ринках", - підкреслив Олександр Данилюк.

Відповідаючи на запитання щодо надання ПриватБанком інформації на запити Національного банку України, перший заступник голови правління банку Галина Пахачук зазначила, що банк суворо дотримується вимог чинного законодавства України та нормативно-правових актів Національного банку України з питань захисту та порядку розкриття банківської таємниці.

"Ми розуміємо, що сьогодні наше спільне завдання - це повернення до бюджету сотень мільярдів гривень, спрямованих на підтримку банку як шляхом прибуткової роботи, сплати податків, так і повернення активів з так званого "токсичного" портфеля, сформованого попередніми власниками банку, - зазначила Галина Пахачук. - Аудит операцій банку, який проводить НБУ, це важлива і потрібна для країни робота, і передача інформації регулятору не є порушенням банківської таємниці. За кожним фактом розкриття банківської таємниці, в тому числі шляхом публікації закритої службової інформації в ЗМІ, банк буде вести ретельне розслідування". 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool