ПриватБанк видав перші «теплі» кредити

Лютий 28, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Перші позики ПриватБанку в рамках державної програми «теплих» кредитів оформлено на придбання твердопаливних котлів.

Про це повідомив керівник бізнесу з роботи з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов. За його словами, перший кредит було надано наступного ж дня після запуску банком програми енергоефективності.

«Наша мета – зробити оформлення «теплого» кредиту в ПриватБанку таким само простим, як оплата товару банківської карткою, і максимально спростити для клієнтів тривалу процедуру отримання компенсації, – говорить Євген Васильцов. – Купівля енергоефективних товарів онлайн значно спрощує оформлення «теплого» кредиту, а співробітники будь-якого відділення банку допоможуть клієнтам придбати товар в Інтернеті».

Усе, що потрібно для купівлі та оформлення розстрочки на енергоефективні товари в ПриватМаркеті, – обрати фільтр «Теплий кредит», знайти оптимальні за ціною та якістю товари й підтвердити оплату. Решту турбот з оформлення компенсації банк бере на себе. На сьогодні до програми «теплих» кредитів банку вже підключено таких партнерів, як MOYO, Тепловиk і Tеплополіс. Найближчим часом банк розширить кількість торгових партнерів програми та запропонує можливість оформлення «теплих» кредитів на сайтах провідних інтернет-магазинів.

Нагадаємо, згідно з рішенням уряду ПриватБанк став учасником програми «теплих» кредитів, що буде діяти й у 2017 році. Фінансування проектів енергоефективності в рамках програми становитиме 400 млн грн.

Перші позики ПриватБанку в рамках державної програми «теплих» кредитів оформлено на придбання твердопаливних котлів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool