ПриватБанк став АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Червень 19, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

У зв’язку зі зміною типу акціонерного товариства ПриватБанк змінює своє офіційне найменування з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» на АТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Як повідомила прес-служба банку, згідно із зареєстрованою 14 червня новою редакцією Статуту банку, його повне офіційне найменування АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРИВАТБАНК», скорочене офіційне найменування банку – АТ КБ «ПРИВАТБАНК».

«Реорганізація форми акціонерного товариства та найменування банку пов’язана зі змінами в законодавстві України, що з початку 2018 року вводить додаткові вимоги для публічних акціонерних товариств, яким до останнього часу був ПриватБанк, – зазначає прес-служба банку. – Форма організації банку як приватного акціонерного товариства найбільш відповідає його статусу банку зі стовідсотковою державною власністю».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool