ПриватБанк розпочав виконання функцій зі зберігання готівки Національного банку України

Листопад 16, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

ПриватБанк розпочав виконання функцій зі зберігання готівки Національного банку України відповідно до статусу, наданого рішенням Правління НБУ від 19.07.2017 № 460-рш.

Як повідомили в банку, зберігання коштів Національного банку в ПриватБанку забезпечено високою технологічністю банку у сфері керування готівковим обігом та потужною розгалуженою мережею сховищ банку, достатнім класом їх захисту.

Нагадаємо, програма розвитку Національного банку України передбачає поступове передавання функцій зберігання готівки до уповноважених банків, що регламентоване Положенням «Про передавання запасів готівки на зберігання до уповноважених банків», затвердженим Постановою Правління Національного банку України від 07.12.2016 № 408.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool