ПриватБанк роздає 500 грн на модний одяг

Січень 29, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Мультибрендовий інтернет-магазин Answear.ua та ПриватБанк надали можливість користувачам Інтернет-банку Приват24 отримати гарантовані знижки на одяг, взуття та аксесуари від провідних європейських брендів.

До початку лютого всі клієнти ПриватБанку, які користуються банківськими картками для оплати товарів, послуг і переказу грошей у веб-версії Приват24, отримають гарантовану знижку на покупки в Answear.ua в розмірі 500 грн.

Щоб отримати подарунок від Answear.ua, потрібно розрахуватися карткою в Приват24 за будь-який товар або послугу або зробити переказ на картку. Після завершення операції «Чугайстер» запропонує клієнтам безкоштовний промокод акції, який можна зберегти на електронну пошту або на свій мобільний телефон. Промокод діє під час купівель в онлайн-магазині Answear.ua та дає гарантовану знижку в розмірі 500 грн.

Мультибрендовий інтернет-магазин Answear.ua працює на ринку України з 2015 року та пропонує понад 42 000 найменувань товарів 250 відомих та улюблених брендів, серед яких популярні (Mango, Vero Moda), спортивні (Adidas, New Balance) та преміум-бренди (Liu Jo, Love Moschino, Diesel). Міжнародну компанію Answear було створено в грудні 2010 року в Кракові (Польща). Сьогодні онлайн-магазини стильного та якісного одягу, зручного взуття, модних аксесуарів працюють у Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії, Угорщині та Україні.

ПриватБанк запустив сервіс «Чугайстер» в серпні 2015 року. Тепер у разі оплати товарів і послуг в інтернет-магазинах або Приват24 всі клієнти отримують безкоштовні ваучери або знижки на послуги та продукцію провідних українських і світових компаній.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool