ПриватБанк попереджає про новий шахрайський додаток

Березень 13, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

ПриватБанк вкотре попередив клієнтів про небезпеку реєстрації та використання нового шахрайського додатка для Android «Універсальний Мобільний Банкінг», розміщеного в Google Play 13 березня.

В ПриватБанку нагадали, що єдиним додатком, що дозволяє безпечно користуватися послугами банку з мобільних пристроїв, є Приват24. Будь-які сторонні «універсальні мобільні банки» – по суті є фішинговими програмами, створеними для крадіжки особистих даних клієнтів і крадіжки грошей.

Зараз фахівці банку проводять необхідні дії для видалення з Google Play злочинного фішингового додатку «Універсальний мобільний банкінг» на вимогу представників ПриватБанку та інших українських банків. Також банк буде продовжувати роботу щодо блокування веб-сайтів шахраїв і відкликання сертифікатів розробників фішингових продукту.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool