Павло Розенко: Норми споживання газу не зменшуватимуться

Березень 22, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Віце-прем’єр-міністр України вважає, що переглядати чинні норми споживання газу для отримувачів субсидій немає підстав.

«Зараз потрібно вже говорити не про зменшення норм, а про те, щоб дати людям реальну можливість економити газ і тепло. Я не підтримую жодним чином перегляду норм. Якщо така пропозиція буде від когось лунати, я виступатиму категорично проти», - сказав він в ефірі «5 каналу».

Віце-прем’єр-міністр зазначив, що реальним кроком до енергозбереження є встановлення системи персонального обліку тепла в багатоквартирних будинків. «Люди реально не можуть зменшити температуру батарей в квартирі, бо немає технічної можливості це зробити. А навіть якщо є така можливість, то на суму в платіжці це реально не впливає, бо є цей «загальний котел» розрахунків. Тому рухатися треба в напрямку встановлення лічильників і встановлення системи персонального обліку тепла в багатоквартирних будинків», - наголосив Павло Розенко.

«І, безумовно, потрібно проводити заміну комунікацій. Бо теплотраси сьогодні гріють не квартири, а газони і галявини. А платять за це мешканці будинків», - підкреслив він.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool