Одеських залізничників відзначили за винахід пристрою для пресування стружки

Серпень 17, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Процес раціонального складування та транспортування металевої стружки, великий обсяг якої залишається після обточування колісних пар, удосконалено силами групи раціоналізаторів локомотивного депо Одеса-Сортувальна.

В.о. директора регіональної філії «Одеська залізниця» Сергій Нікулін нагородив групу винахідників, що створили пристрій для ущільнення (брикетування) металевої стружки та продовжують працювати над його подальшим удосконаленням та впровадженням у виробництво.

Очільник філії зазначив, що не дивлячись на непрості умови, робітникам депо вдалось зробити великий внесок у роботу магістралі: «Ваша злагоджена праця має вагомий позитивний економічний вплив на роботу Одеської магістралі. Але потрібно не зупинятись, адже на нас лежить колосальна відповідальність за економіку країни. Все залежить від нас з вами, від нашої роботи».

За результати успішної роботи почесними грамотами начальника залізниці із виплатою грошової премії нагороджено:

- електрогазозварників Олександра Тодорова та Ігора Будько;

- слюсарів-ремонтників Миколу Кириленко та Олексія Смоленко;

- слюсаря з механоскладальних робіт Володимира Грицуника.

Нагадуємо, що після обточування колісних пар у депо залишаються великі обсяги металевої стружки, просипання якої під час транспортування загрожує штрафами. Новий винахід спрощує процес її складування та транспортування.

Пристрій розмістили у віяльному цеху поруч із оглядовою канавою та станком для обточування колісних пар.

Новий винахід заощадив чималі кошти у порівнянні із конструюванням гідравлічного пресу у локомотивному депо Одеса-Сортувальна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool