Одеські залізничники успішно справляються з наслідками снігової стихії

Березень 02, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Майже 4,5 тис. працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» брали участь у заходах зі снігоборотьби протягом останньої доби.

В період з 1 по 2 березня було залучено в межах Одеської дирекцій залізничних перевезень понад 1,4 тис. працівників, Знам’янської – понад 1,3 тис., Шевченківської – понад 1,1 тис., решта – по Херсонській дирекції залізничних перевезень.

Зокрема другу добу поспіль великий контингент задіяний на ключових залізничних вузлах: майже 500 залізничників боролися зі стихією в Одесі, понад 250 працівників – по станції ім. Т. Шевченка та Знам’янка, майже 200 – по станції Помічна, близько 100 – у Херсон, Миколаєві, Подільську.

Цієї доби на коліях Одеської магістралі працювало 14 одиниць спеціалізованої снігоочисної залізничної техніки. Зокрема сім машин СМ-2 прибирали снігові замети на території Одеської, Подільської, Шевченківської, Знам’янської, Помічнянської, Вапнярської дистанції колії та дистанції колії Одеса-Сортувальна, в тому числі на станціях Одеса-Головна, Роздільна, Раухівка, Березовка, Сербка, Буялик Затишшя, Знам’янка, ім. Т. Шевченка, Новоукраїнка, Помічна, Бахмут, Колосівка, Великий Кут, Кропівницький, Ясна Зоря, Миколаїв. Ще шість машин СДПМ працювало на перегонах Червоне Озеро – Кропивницька, Долинська – Червоне Озеро, Черкаси – Гребенка – Сміла, Шевченко – Помічна, Білгород-Дністровський – Аккаржа, Долинська – Кропивницька, Христинівка – Кирпасовка та по станції Медерово. Також на вузькоколійній дільниці Рудниця – Гайворон – Голованівськ була задіяна машина ЦУМЗ.
Загалом було вивезено 9 тис. 270 куб. м снігу та розчищено понад 950 км колії, очищено від снігу та криги станційні колії, стрілочні переводи та залізничні переїзди.

Додамо, починаючи з 24 лютого, цілодобово щонайменш 1 тис. працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» залучалося до снігоборотьби на об’єктах транспортної інфраструктури. Через погіршення погодних умов, що спостерігалися в регіоні з 27 лютого, близько 1,5 тис. одеських залізничників кожної зміни задіяні у заходах, спрямованих на ліквідацію наслідків снігової стихії. За цей період в межах Одеської магістралі регулярно очищується понад 2,5 тис. стрілочних переводів, майже 300 залізничних переїздів та півсотні пасажирських платформ.

Наразі робота із забезпечення руху поїздів триває. Працює оперативний штаб з ліквідації наслідків негоди. Регіональна філія контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів та ситуацію на залізничних об’єктах.
ПАТ «Укрзалізниця» закликає пасажирів під час планування поїздок враховувати труднощі, що можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій. Також закликаємо пасажирів бути обережними та слухати оголошення на вокзалах. У разі виникнення зауважень та пропозицій щодо обслуговування пасажирів просимо інформувати на гарячу лінію «Якість та сервіс» за номером: 0800-50-3111.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool