You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Одеські залізничники капітально відремонтували 5 переїздів за 2016 рік

Лютий 24, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

За 2016 рік працівники виробничих підрозділів служби колії регіональної філії «Одеська залізниця» капітально відремонтували 5 переїздів.

Також на 13 переїздах уклали настили зі збірного залізобетону, що втричі більше від запланованого. На п’яти переїздах було проведено роботи з покращення видимості поїзда з транспортних засобів, один переїзд був обладнаний автоматичною світлофорною сигналізацію.

На трьох переїздах задіяні схеми виключення кодування та перекриття найближчого поїзного світлофора у разі знеструмлення переїзних світлофорів. Виконано модернізацію пристроїв переїзної автоматики, де відсутній контроль цілісності ламп переїзних світлофорів на п’яти переїздах.

Зазначені заходи спрямовані на покращення технічних засобів та обладнання переїздів і попередження ДТП. Всі роботи було проведено згідно з "Галузевою програмою по забезпеченню безпеки руху на залізничних переїздах у 2016 році".

За 2016 рік працівники виробничих підрозділів служби колії регіональної філії «Одеська залізниця» капітально відремонтували 5 переїздів.


* Довідка
Сьогодні в межах Одеської залізниці експлуатується 735 переїздів, з яких 193 переїздів обслуговуються черговим працівником. 57 переїздів обладнано чотирма шлагбаумами для перекриття автодоріг на всю ширину проїжджої частини в обох напрямах. Усі переїзди регулярно, двічі на рік підлягають комісійному огляду, за результатами якого вживаються необхідні заходи.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool