Новорічні подарунки мають бути продуманими - стверджують у ПриватБанку

Листопад 22, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

«Готуй санки влітку, а новорічні подарунки - вже зараз», - радять співробітники ПриватБанку у Кропивницькому. Партнер ПриватБанку магазин «Екселент», що по вул. Євгена Маланюка, 1-а, дбаючи про кожного клієнта, пропонує купувати побутову техніку у безвідсоткову розстрочку.

Гарна газдиня завжди буде рада доречному і завжди потрібному подарунку із «Екселенту», з магазину, де цінують кожного клієнта, обслуговують на найвищому європейському рівні та пропонують своїм клієнтам не лише розширені можливості розрахунку платіжними картками, але й унікальну послугу «Оплата частинами». Саме тут можна придбати якісну, розумну та економну побутову техніку, яку лише забажаєш - від холодильників до міксерів.

«Не один десяток років працює наш магазин, підтверджуючи найвищий рівень лояльності до своїх клієнтів та виправдовуючи високий рівень довіри наших клієнтів, - розповідає Олександр Кролевець, власник магазину «Екселент». - Завдячуючи програмі лояльності ПриватБанку «Оплата частинами» даємо змогу кожному клієнту придбати якісний товар, нехтуючи вартістю. За рахунок швидкого і доступного кредиту ми збільшуємо кількість задоволених клієнтів».

«Ми допомагаємо продавцям стати найкращими для своїх клієнтів та ще й збільшити обсяг продажів на третину за рахунок безвідсоткової розстрочки, - розповідає Олена Таровик, керівник Направлення «Оплата частинами» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Цей швидкий і доступний кожному кредит значно збільшує клієнтопоток, підвищує лояльність клієнтів, надаючи можливість здійснити покупку саме тут і саме зараз, а єдиний чек надає придбати в кредит декілька товарів відразу. Продавець збільшує оборотність товару: можна розпродати залишки і неліквідний товар. І що не менш важливо - оформлення покупки на місці, без кредитного експерта і документів, потрібна лише банківська картка клієнта. Усі ризики неповернення коштів бере на себе банк, а магазин отримує усі платежі завжди і вчасно”.

Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні товари, не переймаючись їх вартістю. За допомогою сервісу «Оплата частинами» ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool