Народне свято День вишиванки стає доброю традицією на Одеській залізниці

Травень 18, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

Котрий рік поспіль працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відзначають у третій четвер травня народне свято День вишиванки.

З метою популяризації цього дня і відродження українських культурних традицій одеські залізничники вбираються в національний одяг, проводять цей день на робочих місцях у вишитих сорочках та платтях, а в деяких колективах влаштовуються навіть флешмоби.

Керівництво Одеської магістралі також активно підтримує новітні традиції та спрямовує їх на укріплення корпоративного духу в компанії. Тому вже вдруге у регіональній філії проходить конкурс вподобання світлин працівників, а цього року ще й колективів виробничих та структурних підрозділів у вишитому вбранні. Наразі долучитися до участі в конкурсі вирішили понад 50 трудових колективів, що входять до складу регіональної філії.

Крім того, в цей день в Музеї історії Одеської залізниці пройшла тематична екскурсія, на яку завітали учні 3 класу загальноосвітньої школи №5 м. Одеса. Школярі ознайомилися з експозицією, присвячену ключовим етапам розвитку магістралі.

прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool