Наглядова рада ПриватБанку призначила Ганну Самаріну фінансовим директором банку

Листопад 27, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

27 листопада 2017 року Наглядова рада ПриватБанку призначила Ганну Самаріну на посаду заступника Голови Правління – фінансового директора ПриватБанку та передала до Національного банку України відповідний пакет документів для затвердження цієї кандидатури. 

Як повідомила прес-служба банку, Ганна Самаріна призначена на строк три роки та приступить до своїх обов’язків з 1 січня 2018 року, після отримання погодження в НБУ.

«Високий професіоналізм, найкращий європейський досвід і націленість на результат були нашими основними вимогами до кандидатів, – повідомив голова Наглядової ради ПриватБанку Енгін Акчакоча. – Комплекс завдань, які стоять перед найбільшим банком країни, вимагають створення якісно нової системи операційного керування та контролю. Здатність послідовно та чітко забезпечити реорганізацію бізнес-процесів у банку була в центрі уваги під час оцінки кандидата на цей пост».

Ганна Самаріна народилася в 1974 р., у 1996 р. отримала ступінь магістра економіки в Донецькому державному університеті. Відмінно зарекомендувала себе на керівних посадах найбільшої європейської банківської групи PNB Paribas (Франція) як в Україні, так і в штаб-квартирі групи.

До переїзду в офіс BNP Paribas у Парижі була фінансовим директором українського дочірнього банку групи BNP Paribas «Укрсиббанку» (2006–2015 рр.). З липня 2015 р. працювала в штаб-квартирі групи BNP Paribas (Париж, Франція), очолюючи підрозділ управлінського контролю у Фінансовому департаменті напрямку міжнародних роздрібних послуг, а також виконуючи функції керівника проектного офісу.

Також Наглядовою радою ПриватБанку ухвалене рішення про переведення з підвищенням Галини Пахачук на посаду першого заступника Голови Правління. Галина Пахачук продовжить виконувати обов’язки Голови Правління до призначення на цю посаду нової кандидатури.

Нагадаємо, у липні Наглядова рада ПриватБанку вибрала міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Amrop Executive Search Ukraine для пошуку кандидатів на посаду Голови Правління та заступника Голови – фінансового директора ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool