На Одеській магістралі вшановують пам’ять залізничників, які загинули в АТО

Лютий 24, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

На цьому тижні у виробничих підрозділах ПАТ «Укрзалізниця» відбулися пам’ятні заходи, під час яких урочисто відкрили меморіальні дошки пошани працівників Одеської залізниці, які загинули при виконанні бойових завдань під час проведення антитерористичної операції на сході країни.

22 лютого в Миколаєві відбулося вшанування пам’яті колишнього працівника Миколаївської дистанції сигналізації та зв’язку - електромеханіка Олександра Яркова, який загинув 10 грудня 2014 року в селі Луганське Донецької області. В заході брали участь працівники компанії і колишні колеги, представники первинної профспілкової організації і Ради ветеранів залізничного вузла станції Миколаїв, друзі та рідні загиблого героя. Серед почесних гостей – начальник служби сигналізації та зв’язку регіональної філії Олег Суханик, начальник Херсонської дирекції залізничних перевезень Ігор Сахно, начальник Миколаївської дистанції сигналізації та зв’язку Валерій Ременюк та інші.

Цього ж дня на території локомотивного депо Знам’янка урочисто відкрили меморіальну дошку пошани колишнього працівника депо – помічника машиніста електровозу Дмитра Кісліченка, який загинув в районі Авдіївки Донецької області 9 червня 2016 року. Вшанувати пам’ять героя прийшли колеги, друзі та рідні загиблого. Серед присутніх – начальник Знам’янської дирекції залізничних перевезень Володимир Матвієнко і міський голова Сергій Філіпенко.

Крім того, 23 лютого у Помічній вшановували пам’ять колишнього працівника Знам’янського будівельно-монтажного експлуатаційного управління (нині виробничий підрозділ «Знам’янське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд») – машиніст насосних установок Олега Стасія. Він загинув в ніч на 29 грудня 2016 року біля села Гнутове Маріупольського району. Його пам’ять вшанували рідні та друзі, колеги та місцеві жителі, які прийшли на відкриття меморіальної дошки пошани. Серед почесних гостей – міський голова Микола Антошик, начальник Знам’янської дирекції залізничних перевезень Володимир Матвієнко, в. о. начальника Знам’янського територіального управління Володимир Денищук та інші.

Залізничники і місцеві жителі згадували своїх земляків, підтримали рідних та близьких загиблих, вшанували пам'ять героїв хвилинами мовчання. Завершилися заходи покладанням квітів до меморіалів.
Нагадаємо, з початку проведення антитерористичної операції було мобілізовано понад 900 працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», більшість з яких брали участь в проведенні АТО. 11 одеських залізничників загинули на Донбасі.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool