You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Одеській магістралі модернізують одну з важливих підстанцій півночі Миколаївщини

Серпень 20, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

На початку серпня у регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ розпочато роботи з технічного переоснащення обладнання на тяговій підстанції (ТП) Кавуни, що розташовується в межах Помічнянської дистанції електропостачання.

Відповідно до проекту технічного переоснащення, на ТП Кавуни передбачається заміна морально застарілих та фізично зношених відокремлювачів-короткозамикачів, секційного вимикача та трансформаторів струму. Крім того, на місці застарілого комутаційного обладнання будуть встановлені сучасні елегазові вимикачі провідного виробника високоякісної продукції для енергетики CG Power Systems.

Як зазначають в службі електропостачання регіональної філії, реалізація зазначеного проекту дозволить суттєво знизити експлуатаційні витрати, підвищити надійність живлення електрорухомого складу та забезпечити надійний транзит електроенергії споживачам на даній дільниці.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool