На Одещині проводитимуть ремонт спеціалізованої залізничної техніки

Грудень 01, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

Експлуатаційне вагонне депо Подільськ регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» пройшло сертифікацію й тим самим пролонгувало право на виконання середнього та капітального ремонту снігоприбиральних та снігоочищувальних машин.

Відповідний документ виробничому підрозділу надав Дніпропетровський орган з сертифікації залізничного транспорту.

Відтепер протягом наступних трьох років в умовах депо будуть ремонтувати снігоприбиральні машини серії СМ-2 та снігоочищувальні машини серії СДП і СДП-М.

Наразі експлуатаційне вагонне депо Подільськ також має право на відновлення інших видів техніки колійного господарства та служби електропостачання, зокрема техніки з очищення забруднення колії, дрезин тощо.

Додамо, ремонт спеціалізованої техніки регіональної філії фахівцями служби вагонного господарства в умовах даного депо проводиться вже понад 7 років.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool