На Кіровоградщині молодий хлопець познущався над літньою жінкою

Лютий 11, 2015 | Новини регіонів | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

23-річний раніше судимий чоловік вдерся до помешкання самотньої пенсіонерки з метою наживи.

Отримавши тисячу гривень, що становили всі скромні статки потерпілої, він міг просто втекти, але вчинив інший злочин, яким мало не позбавив жінку життя. За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.
Тривожне повідомлення про скоєний стосовно 78-річної одинокої жінки злочин надійшло до міліції від її сусідки. Того вечора потерпіла впорядкувала дрібні хатні справи та пішла відпочивати. Прокинулася вона вже від того, як під ранок хтось наполегливо грюкав у двері. Підхопившись з ліжка, бабуся дійшла до дверей, але відчиняти не поспішала. Однак і гість просто так йти не збирався.
Незнайомець заходився говорити своїй жертві про родичів і їх знайомих, про те, що він, повинен розповісти їй щось дуже важливе і необхідне. Робив це, допоки жінка не відчинила.
Опинившись на порозі хатини, зловмисник кардинально змінив тон розмови. Він вже не умовляв, а голосно кричав, безжально бив та погрожував фізичною розправою, якщо раптом йому не віддадуть наявні в господарстві гроші.
Не маючи вибору, потерпіла розповіла, в якій з кімнат тримає заощадження. Нелюд негайно заходився шукати готівку, а коли знайшов гроші, знову взявся знущатися над літньою жінкою.
Після пережитих страхіть, потерпіла вийшла з хати та дісталася до садиби сусідів. Вони і викликали на місце пригоди правоохоронців та карету швидкої допомоги.
Поки лікарі рятували бабусі життя, оперативники розпочали пошуки її кривдника. Кілька годин напруженої роботи дали бажаний результат. 23-річний зловмисник лише встиг дістатися після нічної пригоди додому та ліг спати, як на порозі його будинку з’явилися працівники міліції. Розповідати про свою непричетність до скоєних злочинів чоловіку довго не довелося, адже вирішальними аргументами не на його користь стали залишені на місці пригоди численні речові докази.
- По даних фактах розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 та частиною 1 статті 152 Кримінального кодексу України, – розповідає виконуючий обов’язки начальника Гайворонського РВ УМВС в області Владислав Федоришин. – За ці дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool