Команда керівників Одеської магістралі виборола перемогу у турнірі по футзалу ПАТ «Укрзалізниця»

Квітень 26, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

25 квітня на базі Одеського фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» відбулися змагання по футзалу серед регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця». Участь у змаганні взяли команди керівного складу регіональних філій вікової категорії 40+.

Змагалися залізничники за правилами футзалу, де на поле виходять команди в складі чотирьох гравців і воротаря.

Відкрив рахунок гри директор регіональної філії «Одеська залізниця» В’ячеслав Єрьомін, який забив перший гол у ворота суперників, задавши тон динамічній грі.

І за результатами турніру переможцем стала команда-господар – регіональна філія «Одеська залізниця». На другому місці команда регіональної філії «Донецька залізниця», а бронзовим призером стала команда регіональної філії «Південна залізниця».

Додамо, захід проводився з метою пропаганди фізичної культури та спорту, укріплення здоров’я і залучення до систематичних занять спортом залізничників та їх сімей, а також активізації спортивно-масової роботи у трудових колективах регіональних філій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool