Клієнти ПриватБанку відзначили «чорну п’ятницю» на AliExpress півмільйоном купівель

Листопад 23, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

За період традиційних мегарозпродажів на сайті AliExpress клієнти ПриватБанку здійснили понад 517 тисяч купівель на суму близько 9 мільйонів доларів. 

За даними ПриватБанку, 11 листопада 2017 року порівняно з торішньою «чорною п’ятницею» зафіксовано 20-кратне зростання оплат картками банку.

«Наші клієнти вміють і вже звикли платити картками онлайн, незважаючи на 20-кратне зростання оплат, кількість звернень клієнтів у службу підтримки 3700 зросла лише у 2,5 разу, – зазначає маркетинг-директор ПриватБанку Микола Щербина. – Банк опрацьовував запити на збільшення інтернет-лімітів у режимі онлайн».

За інформацією ПриватБанку, основною причиною неуспішних купівель у період «чорної п’ятниці» стала відсутність на картці необхідної кількості коштів – 64% відмов, далі йдуть помилки під час введення даних картки – 21% і неправильне введення секретного коду – 10%.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool