Клієнти ПриватБанку отримали найбільше держкомпенсацій на придбання сільгосптехніки

Травень 30, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 741 | Коментарі: 0

Клієнти ПриватБанку стали основними одержувачами компенсації в рамках державної програми часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки й обладнання вітчизняного виробництва.

За даними банку, 51% виділених державою на цю програму коштів у минулому році отримали клієнти ПриватБанку. А за перші 4 місяці 2018 року можливістю купівлі техніки з частковою компенсацією її вартості скористалися 271 фермерське господарство та агропідприємство.

З початку року сума виплачених держкомпенсацій за заявками клієнтів ПриватБанку перевищила 22,6 млн грн. Найактивнішими учасниками програми стали фермери та агрокомпанії з Полтавської, Вінницької, Запорізької та Кіровоградської областей.

«Ми створили найпростіший і найзручніший для аграріїв порядок участі в цій програмі, – говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергеєв. – Подати документи для участі в новій програмі можна в будь-якому відділенні банку. З огляду на те, що ПриватБанк працює навіть у невеликих містах і селах, кожен фермер зможе взяти участь у програмі часткової компенсації без відриву від польових робіт».

ПриватБанк є уповноваженим банком державної програми компенсації, через який повинна проводитися оплата техніки й обладнання. Придбати сільськогосподарську техніку та обладнання вітчизняного виробництва можна як за допомогою кредитних програм банку, так і за рахунок власних коштів підприємств. У нинішньому році Постановою КМУ України № 86 від 07.02.2018 розмір компенсації був збільшений з 20% до 25%. Дія програми поширюється на сільгосптехніку та обладнання вітчизняного виробництва, які придбано після 01.01.2018.

З повною інформацією про програму та переліком документів можна ознайомитися на сайті банку, там же можна подати заявку на отримання компенсації.

Клієнти ПриватБанку стали основними одержувачами компенсації в рамках державної програми часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки й обладнання вітчизняного виробництва.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool