Херсонська дирекція залізничних перевезень відзначила 60-річчя

Липень 03, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 691 | Коментарі: 0

Нещодавно в урочистій атмосфері колектив Херсонської дирекції залізничних перевезень відзначив 60-річний ювілей.

Привітати працівників прибула делегація від управління філії, яку очолив в.о. директора регіональної філії «Одеська залізниця» Сергій Нікулін.

У своєму зверненні до трудового колективу очільник запевнив присутніх у тому, що, незважаючи на оптимізаційні процеси, всі працівники, які бажають продуктивно працювати на благо магістралі й надалі будуть частиною сім’ї залізничників.

Від імені ветеранів дирекції виступив колишній начальник Херсонської дирекції Євген Коваленко, який згадав основні віхи історії розвитку та роботи виробничого підрозділу магістралі. Також із привітальними словами виступили профспілковий лідер Олександр Арефін та теперішній начальник Херсонської дирекції залізничних перевезень Ігор Сахно. Керівник побажав присутнім наснаги, трудових здобутків та подальшого розвитку взаємовідносин із клієнтами.

З нагоди ювілею за вагомий внесок у розвиток дирекції залізничних перевезень було нагороджено почесними грамотами, подяками та годинником від директора філії 21-го працівника ДН-4.

Святковим дарунком для залізничників стало привітання від артистів Херсонського музичного драматичного театру, які виступили із концертом насиченим піснями, танцями та жартами.

Нагадаємо, що наразі дирекція обслуговує два крупних міста обласного значення – Миколаїв та Херсон. У штаті дирекції працює 728 залізничників. У безпосередньому підпорядкуванню дирекції знаходяться близько 50 станцій. До передачі в Дирекцію залізничних перевезень з організації взаємодії портів та припортових станцій організацією роботи станцій Жовтнева, Прибузька Миколаїв-Вантажний, Херсон, Херсон-Порт займалася Херсонська дирекція залізничних перевезень.

За п’ять місяців 2018 року дирекцією було відправлено 810,7 тис. пасажирів (при плані 205 тис. чол.), а пасажирообіг виконано на 202,1млн.пас.км.(при плані 180 млн. пас. км.)

Незважаючи на падіння об'ємів перевезень за п'ять місяців 2018 року на дирекції виконуються показники використання локомотивного парку до плану, зокрема середньодобовий пробіг локомотива становить 102,9 %, а продуктивність локомотива виконується на 102,3%.

Херсонську дирекцію залізничних перевезень (раніше Херсонське відділення першого класу) було організовано відповідно до Наказу Міністерства шляхів сполучення від 26 червня 1958 року №1824.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool