Глава Уряду сподівається на консолідовану позицію Парламенту щодо ухвалення пакета економічних рішень

Березень 18, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сподівається, що темп співпраці Уряду й Парламенту щодо ухвалення необхідних соціально-економічних та правових рішень буде збережений, і до кінця весни урядовцям і парламентарям вдасться ухвалити напрацьований пакет змін в економіці та в контексті виконання Угоди про Асоціацію з ЄС.

Про це Глава Уряду сказав в ефірі одного з загальнонаціональних телеканалів.

«З пакета в 35 економічних законопроектів, який ми представляли спільно з Главою Парламенту, ухвалені вже три. Окрім того ухвалені рішення з пакета щодо виконання Угоди про Асоціацію з Євросоюзом. Непоганий результат. Будемо сподіватися, що Парламент буде й далі ухвалювати рішення, які потрібні людям», - сказав Глава Уряду.

Довідково

В лютому поточного року Глава Уряду спільно з Главою Парламенту представили пакет в 35 законопроектів направлених на вирішення п’яти основних економічних завдань – поліпшення ділового клімату, полегшення доступу до фінансування та інвестицій, заохочення інновацій, захист бізнесу, дерегуляція. Так само, у лютому Глави Уряду й Парламенту представили Дорожню карту законодавчого забезпечення виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом на 2018-2019 рр. Дорожня карта також представляє собою пакет з 57 законопроектів, які стосуються таких сфер, як безпека та оборона, захист інтелектуальної власності, зняття митних перешкод та технічних бар’єрів у торгівлі, санітарні та фітосанітарні заходи, покращення інвестиційного клімату, захист навколишнього середовища тощо.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool