До місцевих бюджетів Кіровоградщини надійшло майже 38 мільйонів гривень єдиного податку

Травень 16, 2014 | Новини регіонів | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

З початку року „спрощенці”, зареєстровані на території області, сплатили 37 млн. 961 тис.грн. єдиного податку, що в порівнянні з цим же періодом 2013 року на 3,4 млн.грн. або майже 10% більше.

Слід зазначити, що майже 83 відсотки сум сплачено фізичними особами-підприємцями, які обрали спрощену систему оподаткування, решта – підприємствами області.
За словами в.о. начальника Головного управління Міндоходів в області Тетяни Соколенко, позитивної тенденції вдалося досягти завдяки вдосконаленню обслуговування платників податків і створенню комфортних умов для діяльності малого та середнього бізнесу. Так, у цьому році продовжено мораторій на перевірки цієї категорії платників.
Крім того, для спрощення документообігу з 2014 року підприємцям, які працюють на спрощеній системі оподаткування, свідоцтва платника єдиного податку вже не видаються. Замість свідоцтва зареєстрований платник може за бажанням безкоштовно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку, який діє до внесення змін до Реєстру.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool