Держприкордонслужба: Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

Березень 11, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1295 | Коментарі: 0

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО залишається досить динамічним. Минулої доби фіксувалося його певне збільшення у порівнянні з попереднім днем.

Сьогодні зранку усі КПВВ запрацювали в штатному режимі. На в’їзд та виїзд в них знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/110; «Мар’їнка» – 200/120; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 100/20.

Відмітимо, що протягом минулої доби через контрольні пункти прослідувало 28,5 тисяч осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6780 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6545 осіб та 1340 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6360 осіб та 1425 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3560 осіб та 870 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5300 осіб.

У ході контролю прикордонники Донецького загону виявили автомобіль, яким до неконтрольованої території перевозили товари з порушеннями. Ним керував наш співвітчизник слідуючи через КПВВ «Новотроїцьке». Чоловік намагався перевезти через лінію розмежування косметичні вироби вартістю майже 45 тисяч гривень. В даний час транспортний засіб передано представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону виявили набої. Їх знайшли за допомогою службового собаки, який спрацював на автомобіль одного з водіїв, який прямував з підконтрольної бойовикам території. В автівці були знайдені мисливські набої калібру 12 мм. Знахідку передано співробітникам поліції.


АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool