Чарівником може стати кожен, стверджують у ПриватБанку

Грудень 20, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

Безліч неперевершених емоцій, позитиву, добра отримали співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку, завітавши до вихованців 

Піщанобрідської спеціальної школи-інтернату у день Святого Миколая. Як і в минулі роки, шефи привезли дітям не просто подарунки, а віру у добро, у людяність, у чудо. Кожен учень початкової школи отримав саме те, що особисто замовив у листі Св. Миколаю. ПриватБанківців діти та педагоги зустріли душевним святковим концертом.

“Як зазвичай, ми готувались до свята заздалегідь, і листи Святому писали разом, і концерт готували, - ділиться враженнями Олена Козак, заступник директора Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст. Добровеличківського району. - Наші дітки - особливі, потребують додаткової уваги. У кожного з них, незважаючи на дитячий вік, ціла доросла історія за плечима. І проблемні батьки, і сімейні трагедії, і важкий досвід непростих дорослих стосунків. Але, це ж діти. Їм так хочеться казки. Ваш унікальний персональний підхід до кожної дитини вселяє в них віру в те, що мрії збуваються. Потрібно лише вірити”.

Працівники ПриватБанку за секунду розібрали листи діток до Святого Миколая, написані дитячими ручками, які іноді, і не зовсім слухалися та писали нерозбірливо. Дівчатка майже всі мріяли про ляльки, гарні бантики, заколки та розмальовки. Хлопчики розповіли Святому про бажання отримати м’ячі, машинки та, обов’язково - спінери. Ви б бачили ці радісні обличчя, щасливі очі, коли з величезного пакунку з цукерками, мандаринами, м‘ячами та іншими такими необхідними та жаданими подарунками справжній помічник С. Миколая діставав спінери! Щастю не було меж!

“Не можна словами описати ті відчуття, які ти отримуєш, коли бачиш щасливі дитячі очі, непідробні, щирі емоції, - ділиться враженнями Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Уявіть радість дитини, яка відкриває пакунок, а там саме те, про що вона просила у листі Св. Миколая, про що мріяла. Тут - і радість, і захват, і недовіра, бо як же може таке бути? Впевнена, що наступного року бажаючих стати чарівниками разом з нами стане набагато більше. Адже дарувати радість набагато приємніше, ніж отримувати”.

Цього року заповітні мрії кожного малюка виконували не лише співробітники ПриватБанку. Багато клієнтів виявили бажання долучитися та подарувати віру у добро і чудо, підтримали флешмоб #станьчарівником.

Довго ще не вщухали емоції, а дітлахи не хотіли відпускати помічника Св. Миколая раз поза раз запитуючи, чи він справжній. Концертну програму та фотознімки персонального вручення подарунків банкіри записали на відео, аби продемонструвати кожному, хто прийняв участь у такій благородній акції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool