720 тис. тон будматеріалів перевезла Одеська залізниця для будівництва траси М-15 Одеса - Рені

Листопад 29, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» докладає максимум зусиль для гарантованого забезпечення й доставки необхідних матеріалів до дільниць будівництва автотраси М-15 Одеса - Рені.

З початку поточного року на станціях Одеса-Західна, Дачна, Арциз, Дзинілор, Котлабух було вивантажено майже 10,5 тис. вагонів (720 тис. тонн) будматеріалів, призначених для потреб Державного агентства автомобільних доріг України.

Зокрема за серпень-вересень підрядними організаціями на зазначених станціях було вивантажено 2 тис. 215 вагонів будівельних матеріалів, ще 1 тис. 727 вагонів – за жовтень-листопад.

Загалом з серпня поточного року Одеською залізницею доставлено близько 275 тис. тон будівельних матеріалів, більша частина– щебінь із Знам’янського гранітного кар’єру, який використовується у будівництві автомагістралі.

Додамо, реконструкція автотраси М-15 Одеса – Рені здійснюється відповідно до цільової державної програми по відновленню доріг на 2017 – 2018 роки.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool