20 тис. працівників Одеської залізниці долучилося до акції «За чисте довкілля»

Квітень 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Протягом квітня у регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» проводилась щорічна всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля», а в День довкілля традиційно відбулися масові суботники на територіях виробничих підрозділів та об’єктах залізничної інфраструктури.

До акції долучилося 20 тис. одеських залізничників, 12,7 тис. з яких вийшли на суботники 21 квітня. Під час робіт вони прибрали 520 га територій і ліквідували 280 несанкціонованих сміттєзвалищ у смугах відведення, поблизу залізничних зупинок і платформ.

Крім того, працівники регіональної філії провели благоустрій територій, де привели до ладу вуличні меблі, фарбували паркани, упорядкували 1 тис. 840 га газонів і квітників, а також висадили 1 тис. 383 дерева і 3 тис. 146 кущів різного виду.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool