Звернення до журналістів Кіровоградщини

Серпень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1679 | Коментарі: 0

Шановні колеги!

Ми живемо в надзвичайно складний для України час. А тому не можемо залишатися осторонь від тих процесів, які проходять в державі. Сьогодні існує пряма загроза її територіальної цілісності та незалежності, а також загроза життю та здоров’ю кожного громадянина. На їх захисті героїчно і самовіддано стоять бійці української армії. Зокрема – 3-го окремого полку спеціального призначення з Кіровограда.
Ми не маємо права залишатися осторонь і маємо разом з усім українським народом, як можемо, допомагати нашим військовим.
Закликаємо вас, шановні колеги, сприяти будь якій діяльності, спрямованій на підтримку українських вояків. У своїх ЗМІ, на своїй території просимо забезпечити безоплатне оприлюднення соціально спрямованих інформацій, оголошень, звернень, спрямованих на збір благодійних внесків та гуманітарної допомоги для учасників АТО, прикордонників, а також - евакуйованих із тимчасово окупованих територій та зони бойових дій.
Лише разом, посередництвом добра і милосердя ми зможемо здолати біду, що прийшла до нашого спільного дому.
Прийнято на засіданні правління обласної Спілки журналістів 15.07.2014 р.

Кіровоградська обласна Спілка журналістів активно долучилася до благодійної акції допомоги і підтримки українських військових, які знаходяться у зоні АТО.
Шановні колеги-журналісти!

Військовослужбовці роблять найважливішу для народу справу: захищають нашу землю від ворога. Обов’язок кожного з нас – підтримати українську армію. Ми можемо це зробити, придбавши життєво необхідні речі для тих, хто знаходиться в зоні АТО.

Обласна спілка журналістів має в своєму розпорядженні оперативну інформацію щодо того, які продукти та речі першої необхідності потрібні наших військовим, а також – контактні дані для вручення придбаного безпосередньо в руки наших земляків-військовослужбовців.

До переліку необхідного входять комплекти військової форми, засоби особистої гігієни, аптечка першої допомоги, продукти харчування та ін.
Обласна Спілка журналістів започатковує збір коштів серед журналістів та ЗМІ для придбання необхідних для військовослужбовців речей.

Адреса: Кіровоград, вул. Гоголя, 44
Телефон для довідок: 066 950-09-69
Рахунок Спілки: Код. 22217757, р.р.26008300318222, в АТ «Ощадбанк», МФО 323475.

Голова обласної Спілки журналістів Ю.Сердюченко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool