Звернення до мешканців Кіровоградської області

Лютий 28, 2013 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Шановні громадяни!

Звертаємось до вас з настійним проханням дотримуватись у повсякденному житті правил безпеки. Впродовж лише двох місяців на Кіровоградщині виникло більше 100 пожеж, більшість з яких у приватному секторі. Найпоширеніші причини – порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним та газовим опаленням, електрообігрівачами і просто електроприладами, необережне поводження з вогнем, паління у ліжку або паління у нетверезому стані.
Поки що триває опалювальний сезон, тому, щоб не стати наступною жертвою руйнівної сили вогню, ретельно проревізуйте стан систем опалення та електронагрівальних приладів у власних оселях. Суворо дотримуйтесь правил під час користування ними, використовуйте тільки справні прилади заводського виробництва і тільки за призначенням, постійно утримуйте справними печі і димарі.
Небезпечним може бути не лише вогонь, а й вода. Тому обережним біля водойм потрібно бути будь-якої пори. Зараз водойми подекуди ще вкриті льодом, проте він вже тонкий і крихкий та представляє смертельну загрозу для людей. Тому категорично наполягаємо на забороні виходу на весняну кригу.
Звертаємось до батьків - будьте дбайливими і уважними до своїх дітей, тримайте подалі від них сірники, ні в якому разі не залишайте ввімкненими обігрівачі, газові плити та розтоплені печі під наглядом дітей, не дозволяйте їм без нагляду гратися поблизу річок, ставків, пояснюйте, чим може обернутися непослух та недотримання правил безпеки.
Цінуйте своє життя!

Прес-служба Управління Державної служби України
з надзвичайних ситуацій в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool