Звернення, дискусії, майстер-класи та лайфхаки для бізнесу - усе в одному Бізнес-Форумі у Кропивницькому

Грудень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

9 грудня у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті представники владних структур, громади, бізнесу, банківських установ та більше сотні молодих і майбутніх підприємців дискутували про майбутнє малого бізнесу на Кіровоградщині.

Платформою для жвавих дискусій, гострих запитань та чесних і відвертих відповідей став бізнес-форум “Україна - країна підприємців”, ініційований Українською спілкою промисловців та підприємців за підтримки ПриватБанку.

Про важливість підтримки та реальні кроки, що вже сьогодні робить влада регіону задля розвитку малого та середнього бізнесу, говорили і заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Коломійцев, секретар Кіровоградської міської ради Андрій Табалов та заступник міського голови Олександр Грабенко, голова правління Кіровоградського обласного відділення УСПП Євгеній Бахмач, президент Кіровоградської РТПП Ірина Саєнко та в.о.начальника управління ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний, які звернулись до учасників форуму з привітальним словом та відповіли на запитання журналістів під час прес-конференції.

“В рамках програми КУБ в регіоні профінансовано 208 бізнес-проектів на суму близько 13 млн грн, - розповів учасникам форму директор регіонального управління ПриватБанку Ростислав Масло, презентуючи національну програму ПриватБанку “Країна успішного бізнесу” (КУБ)”. - Ми пропонуємо надійне та стабільне джерело фінансування усім, хто має ідеї, бажання працювати та надавати можливість працювати іншим, створюючи нові робочі місця. Пропонуємо усі інструменти для створення бізнесу, нових робочих місць. Адже амбітна місія створення 1 000 000 нових робочих місць, яку ми взяли на себе, має бути виконана за 2 роки”.

«В обласному бюджеті закладено 1 млн грн на підтримку малого та середнього бізнесу у наступному році, - повідомив присутнім Андрій Коломійцев, заступник голови Кіровоградської ОДА. - Близько 800 тис. грн плануємо виділити на підтримку реалізації проектів малого та середнього бізнесу та 200 тис. грн – безпосередньо на погашення відсотків за кредитами, що братимуть невеликі підприємства для розвитку власної справи. Закликаю міські та селищні ради слідувати нашому прикладу, підтримати підприємців за рахунок місцевих бюджетів та запланувати виділення коштів у бюджетах на наступний рік”.​

Близько півмільйона гривень планується виділити з міського бюджету на підтримку малого підприємництва в обласному центрі, повідомив на прес-конференції секретар міськради Андрій Табалов. Та поки зарано говорити про конкретну суму, оскільки ще не було бюджетної сесії, яка і прийматиме остаточне рішення.

Кропивницькому, заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Коломійцев,голова правління Кіровоградського обласного відділення УСПП Євгеній Бахмач, КУБ та інКУБатор ПриватБанку, ПриватБанку Ростислав Масло

Голова правління Кіровоградського обласного відділення УСПП Євгеній Бахмач наголосив, що саме місцевий бізнес, в умовах децентралізації, формуватиме бюджет місцевих громад. І кожна громада буде жити так, як працюватиме. Беззаперечно, малий бізнес потребує фінансової підтримки, і програма, запропонована сьогодні ПриватБанком та кошти, закладені у бюджетах громад на погашення відсотків за кредитами, стануть серйозним поштовхом для його розвитку.

“Бізнес має приносити не лише кошти, але й задоволення і щастя”, - саме таким секретом успіху з учасниками форуму поділився знаний галерейник М.Цуканов, який, як і інші відомі бізнесмени та підприємці Кіровоградщини, розповіли про шлях у бізнесі, перемоги та поразки, відповіли на числені запитання та надихнули учасників форуму на прояв ділової ініціативи.

Кропивницькому, заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Коломійцев,голова правління Кіровоградського обласного відділення УСПП Євгеній Бахмач, КУБ та інКУБатор ПриватБанку, ПриватБанку Ростислав Масло

Бізнес-консультанції по програмі КУБ та інКУБатор ПриватБанку, податкового законодавства, юридичних питань і франчайзингу, майстер-класи та лайфхаки для бізнесу від спілки бізнесменів “Бізнес Молодість Україна”, компанії “Franchising Full Cycle (FFC), компанії “Genius-marketing” та провідних спеціалістів ПриватБанку надихали присутніх на створення та розвиток власної справи, показували реальні можливості та перспективи для втілення їх ідей, а також продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу. Адже головною метою заходу стало бажання дати поштовх розвитку малого бізнесу в регіоні та в державі вцілому, сприяти створенню нових робочих місць, що стане першим кроком до регенерації економіки та покращення життя кожного українця.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool