Зухвалі вчинки деяких осіб на залізничних шляхах можуть привести до катастроф на Одеській залізниці

Лютий 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Одеські залізничники вкрай стурбовані збільшенням випадків несанкціонованого втручання в діяльність залізничного транспорту. Наразі вже зафіксовано чотири випадки, що на один випадок більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Найзухвалішими є два випадки, що сталися на станції Прибузька, яка розташована в Корабельному районі міста Миколаїв.

Перший випадок стався 30 січня о 22:17. Бригадир колії, очищуючи від снігу стрілочний перевод, виявив відсутність двох контррейок (додаткових рейок, що запобігають сходженню рухомого складу через проходження колісних пар у відповідній зоні стрілочного переводу). Для проведення відновлювального ремонту колії терміново було закрито рух, через що було затримано вантажний поїзд.
5 лютого о 7:30 на іншому стрілочному переводі той самий працівник виявив відсутність ще двох контррейок. Оперативна група, що складалася з працівників воєнізованої охорони залізниці та співробітників лінійного відділу міліції станції Миколаїв, наступного дня виявила нелегальний пункт прийому металобрухту, де було знайдено три контррейки. У зв’язку з цим працівники міліції затримали трьох непрацюючих.

Одеські залізничники закликають громадян ніколи не втручатися в діяльність залізничного транспорту, бо навіть незначне, на перший погляд, пошкодження колії призводить до значних матеріальних збитків на відновлювальні роботи, затримок поїздів на шляху прямування та збитків від невчасної доставки залізницею вантажу.
А головне, окрім затримок вантажних та пасажирських поїздів, посягання на майно залізниці може призвести до негативних наслідків! Адже будь-яке втручання сторонніми особами в діяльність залізничного транспорту загрожує у першу чергу безпеці руху поїздів, життю та здоров’ю працівників залізниці та пасажирів. Людські життя дорожчі за швидкоплинне збагачення за рахунок залізниці!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool