Зухвале пограбування на Кіровоградщині

Серпень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Вночі до чергової частини райвідділу зателефонував 66 – річний місцевий житель. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Чоловік схвильовано розповів, що кілька хвилин тому його квартиранта пограбували невідомі. 48 –річний чоловік, який приїхав на Кіровоградщину працювати на літо, винаймав у пенсіонера кімнату в одній із будівель домоволодіння. Господар був задоволений мешканцем, який чемно поводився та завжди вчасно сплачував за проживання.
Вночі господар вийшов на двір і, почувши незрозумілий шум з боку помешкання квартиранта, вирішив запитати, у чому справа. Зайшовши до помешкання, він побачив, що у кімнаті безлад, а на обличчі та руках квартиранта - подряпини та синці. На запитання, що сталося, чоловік відповів, що коли він спав, до нього зайшли двоє невідомих, які вимагали у нього гроші. Після кількох ударів, він, злякавшись за своє життя, сам віддав гроші, які тільки вдень отримав за роботу. Заволодівши 1200 гривнями, нападники зникли у темряві.
Дізнавшись всі обставини пригоди, господар повідомив про неї працівників міліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група з райвідділу. Потерпілий не міг описати нападників, оскільки було темно. Натомість господар повідомив, що жодна з його собак, які були на подвір’ї, не здійняла шуму. Це дало підставу вважати, що зловмисники раніше вже були на подвір’ї і тварини сприйняли їх за своїх. Вже до ранку, правоохоронці встановили особи підозрюваних. Працівники райвідділу з’ясували, що один з колег потерпілого, 34 –річний раніше судимий житель іншої області, разом зі своїм знайомим, 41-річним жителем одного з сіл Голованівського району, знаючи, що чоловік проживає сам і не так давно отримав заробітну платню, вирішили заволодіти його грошима. Після скоєння злочину, підозрювані пішли до одного з магазинів, де придбали алкогольні напої та продукти харчування і попрямували до знайомої жінки. Коли ж вранці вони розійшлися по домівках, там на них вже чекали працівники міліції. У одного з підозрюваних було вилучено частину грошей потерпілого. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст.186 Кримінального Кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло). Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Проводиться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool