Зміни споживчих цін в Кіровоградській області

Червень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1126 | Коментарі: 0

Індекс споживчих цін в області у травні 2012р. порівняно з квітнем становив 99,5%, з початку року – 99,9% (по Україні – 99,7% та 100,4% відповідно). Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

На споживчому ринку в травні п.р. ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизились на 1,0%. Найбільше (на 38,6%) подешевшали яйця. На 3,7–0,5% знизилися ціни на молоко, сало, кисломолочну продукцію, рис, масло, рибу та продукти з риби, продукти переробки зернових, цукор, сметану, інші продукти харчування, олію, овочі, яловичину. Разом з цим на 4,2–0,2% подорожчали фрукти, соки, мінеральні та джерельні води, м’ясо птиці, хліб, маргарин, кондитерські вироби з борошна, кава.
Алкогольні напої, тютюнові вироби подорожчали на 0,7%.
Підвищення цін у сфері охорони здоров’я на 0,4% відбулося за рахунок подорожчання фармацевтичної продукції на 0,6%, амбулаторних послуг – на 0,5%.
Зростання цін на транспорт у цілому на 0,3% в основному відбулося за рахунок подорожчання палива та мастил на 0,7% та вартості перевезень автодорожнім пасажирським транспортом – на 0,3%.
Разом з цим на 3,2–1,8% знизились ціни на мобільні телефони, аудіотехніку, фотоапаратуру та обладнання для обробки інформації, побутову техніку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool