Зменшено терміни видачі довідок платникам податків

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Такий напрям у діяльності податкових органів спрямований на підвищення рівня обслуговування платників податків. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Зокрема, фізичним особам видача облікових карток платників податків здійснюється не пізніше п’яти робочих днів з дня подання до органу ДПС відповідної заяви (повідомлення про реєстрацію (внесення змін).

Видача довідки про зміну реєстраційного номера облікової картки платника податків або про отримані доходи здійснюється протягом п’яти робочих днів з дня звернення до органу ДПС за місцем реєстрації або протягом 10 робочих днів з дня звернення до органу ДПС за новим місцем проживання, місцем отримання доходів чи місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування фізичної особи.
Видача платникам податків повідомлень, довідок з питань реєстрації та обліку платників податків здійснюється з дотримання строків, визначених Порядком обліку платника податків і зборів, затвердженим наказом Мінфіну України від 09.12.2011 р. № 1588, а у випадках, коли такі строки не визначено, – у термін до п’яти робочих днів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool