Зловмиснику, який завдав жителю Кіровоградщини тяжких тілесних ушкоджень, оголошено підозру

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 681 | Коментарі: 0

Після бійки, що сталася між двома чоловіками у Знам’янському районі, 46-річного потерпілого з численними травмами було госпіталізовано до лікарні. Його кривднику за скоєне може загрожувати покарання – до 8 років позбавлення волі.

До відділу поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про доставлення вночі жителя одного з сіл із тяжкими тілесними ушкодженнями. «Поліцейські встановили, що напередодні чоловік перебував вдома у знайомого, де вони разом розпивали алкогольні напої.

Під час застілля між приятелями виникла сварка, яка закінчилася бійкою. 32-річний господар помешкання завдав гостю численних ударів у різні частини тіла.

Потерпілий не одразу звернувся за допомогою до лікарів. Лише, коли стан його здоров’я погіршився, односельці викликали швидку. Чоловіка прооперували, зараз він перебуває у лікувальному закладі. Зловмиснику вже оголошено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool