«Зірка» перемогла олександрійців

Листопад 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1427 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка»  в Олександрії зіграла товариський матч з дублерами олександрійської команди.

Виконуючий обов’язки головного тренера «Зірки» Андрій Антонов в звітному матчі дав пограти і гравцям, котрі не часто в нинішньому сезоні виходили на футбольне поле в офіційних матчах нашої команди. Також у звітному матчі не зміг взяти участі Андрій Шибко, який був травмований у матчі «Динамо-2» (в перерві того вимушено було замінено Андрія). Наставник, умовно говорячи, дубля олександрійської команди Андрій Купцов виставив досить солідний склад. Так, на футбольне поле вийшли футболісти, які не потрапляють до основного складу, а на них покладали такі надії. Сьогодні їм дали один із останніх шансів. Також в матчі грали два гравці, які перебувають на перегляді в тренерського штабу ПФК "Олександрія". Тож як бачимо по складу господарів, які грали в звітному матчі, складно назвати дублерами; в першості дублерів за олександрійців грають більш молодші футболісти.
Перший небезпечний момент в зустрічі створили гості: Порошин скинув м'яч на Смалька, який пробив у руки Овсієнка. Руслан Зейналов у відповідь виконав небезпечний штрафний - Ситников впевнено зіграв. В середині першого тайму гості провели чудову комбінацію, яку завершував Вячеслав Самойленко - Овсієнко врятував свою команди, відбивши потужний удар молодого футболіста кіровоградців. Суперник відповів потужним ударом Калоуди - голкіпер "Зірки" перевів м'яч на кутовий.
Також відзначимо, що перший тайм матчу проходив досить нервово. Так в одному з епізодів Салхі грубо зіграв проти Смалька і ледь не сталася сутичка між гравцями обох команд. Порушник отримав попередження. На 35-ій хвилині "Зірка" мала стовідсотковий шанс забити: Овсієнко при одній атаці суперника парирував удари Смалька та порошина. Наприкінці першого тайму кіровоградці забили: передачею Рудницького з центра поля Кочура сповна скористався: Олександр в один дотик результативно закинув м'яч за шиворот Овсієнку. Тож на перерву команди пішли за рахунку 1-0 на користь "Зірки".
В перерві матчу наставники обох команд провели кілька замін. Другий тайм почався з небезпечного моменту біля воріт гостей: Полярус пробив під штангу воріт Ситникова - останній відмінно зіграв і відвів загрозу власним воротам. Кіровоградці мали подвоїти перевагу в рахунку, але Овсієнко потягнув удар Кочури. Через хвилину голкіпер господарів помилився на виході, але, на жаль, ніхто з гравців "Зірки" не скористався. А на 59-ій хвилині Янчик, скориставшись не порозумінням між футболістами гостей, після розіграшу штрафного зрівняв рахунок в матчі.
В певний момент матчу "Зірка" заволоділа ініціативою і втілила її в забитий м'яч: Тарас Дурай потужним ударом із-за меж штрафного майданчику зненацька застав Овсієнка - м'яч від рук голкіпера вдарився в штангу воріт і влетів у сітку - 2-1. Через 5 хвилин Бочкур чудовим пасом знайшов попереду Батальського - Олександр програв дуель Овсієнку. Кінцівка зустрічі не вплинула на результат. Кіровоградська команда святкувала перемогу з рахунком 2:1.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool