Зимовий сезон 2011-2012 в ТК «Буковель». Що нового?

Вересень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1205 | Коментарі: 0

З року в рік ТК «Буковель» вражає своїм інтенсивним розвитком та новинками як в плані технічної інфраструктури, так і в плані сервісу. Саме заради любителів мандрів та гірськоголижного спорту та завдяки їм курорт змінюється на краще.

Щоб зробити відпочинок ще комфортнішим, вже цього року акціонери курорту інвестують у його розвиток більше 300 мільйонів гривень.

Близько 100 мільйонів гривень витрачено на покращення та розвиток існуючих сервісів і їх удосконалення. Серед новинок нові дитячі майданчики для навчання й ігор, нові мультиліфти, посадочні ескалаторні доріжки біля витягів.

На черзі завершення та здача в експлуатацію автомобільного тунелю, який з’єднає об’їздову дорогу з паркінгом біля витягу №14, критого автомобільного паркінгу на 2000 автомобілів біля витягу №1. У цокольному приміщенні цього паркінгу розташуються магазини, кафе, пункт прокату гірськолижного спорядження, відділення банку, інформаційний центр та багато іншого.

Також проводяться роботи з вдосконалення покриття курорту безкоштовною мережею Wi-Fi. Тепер Інтернет-зв'язок стане ще швидшим і доступним у будь-якому куточку туристичного комплексу. В готельних номерах курорту туристи зможуть насолоджуватись цифровим телебаченням, з архівом більш ніж 100 фільмів в HD якості.

Традиційно велику увагу перед початком сезону надано безпеці катання: закуплено кілометри вловлюючої сітки та десятки захисних матів. Враховано пропозиції любителів гірськолижного спорту і кардинально змінено початок спуску та викату витягу №14. Початок спуску стане значно пологішим, а на викаті не прийдеться допомагати собі палицями, щоб під’їхати до турнікетів.

Значно зручнішим стане й орієнтування на курорті. До початку сезону в самому комплексі та на під’їзних шляхах до нього буде реалізувано систему навігації, яка значно полегшить орієнтування на місцевості як для автомобілістів, так і для пішоходів.

У центральній частині курорту завершується будівництво відпочинкового озера з підігрівом води. Протягом травня-листопада вода в ньому буде гарантовано теплою, досягатиме +27`С. Переконані, що озеро стане чудовим місцем відпочинку для всієї сім’ї протягом наступних літніх сезонів. Об’єкт буде зданий у кінці цього року, експлуатацію буде розпочато у літньому сезоні 2012.

Завершальні роботи проводяться на новій автомобільній дорозі Яблучниця – ТК «Буковель». Дорогу покривають ще одним шаром асфальту та наносять дорожню розмітку.

Одним із наймасштабніших проектів у цьому році став початок будівництва технологічно-рекреаційного озера об’ємом 420000 м. куб. Озеро-велетень довжиною 800м., шириною 100м. та глибиною до 8м. стане чудовим місцем для літнього відпочинку та технічним резервуаром води, який дасть можливість за лічені дні (4-7днів) осніжити всі 53 кілометри трас. Проектні потужності цього технологічного озера дозволять забезпечити будівництво нових витягів та 20 кілометрів трас згідно генерального плану, які адміністрація курорту планує збудувати вже в найближчому майбутньому.
Хочемо ще раз наголосити на літніх перспективах цього озера: в літній період тут будуть функціонувати всі можливі водні атракції: водяні мотоцикли, водяні лижі, прогулянки на невеличких катерах, човнах та багато іншого. Інвестиції в проект становлять 150 млн. грн. Термін здачі об’єкту - серпень 2012р.

Ще одним масштабним інфраструктурним проектом у цьому році стало будівництво комплексу очисних споруд, який забезпечить весь спектр очисних заходів для проживання на території комплексу 20000 осіб (наразі курорт володіє очисними спорудами для забезпечення очистки води та стічних вод на 2500 осіб.). Проектні потужності цього комплексу знімають всі питання щодо екологічності функціонування курорту та забезпечують перспективу розвитку готельно-рекреаційної інфраструктури на багато років вперед. Окрім всього, дані очисні споруди будуть доступними для використання готелями та приватними садибами регіону. Інвестиції в проект становлять 52 млн. гривень. Термін здачі об’єкту - грудень 2011р.

Вже традиційно новий сезон зустріне відвідувачів курорту ще більшою кількістю кафе, ресторанів та закладів швидкого харчування, розташованих одразу на схилах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool