Жителю Кіровоградської області перешкодили збути понад 3 кілограми марихуани

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

На одній з вулиць міста Долинська правоохоронці зупинили 49-річного місцевого мешканця, який мав при собі сумку з наркотичним зіллям, частково розфасованим у 30 згортків.

Чоловіка, що поводився підозріло, працівники міліції помітили неподалік залізничного вокзалу.
- Під час проведення, у присутності понятих, зовнішнього огляду речей та сумки громадянина оперативники виявили та вилучили паперові згортки, а також поліетиленові пакети з висушеною і подрібненою речовиною, схожою на марихуану. Загальна вага «ноші» становила понад три кілограми, - повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Долинського РВ УМВС в області Сергій Ботез. – За словами зловмисника, зілля збирав власноруч, сушив та фасував спеціально для подальшого збуту.
Вилучену речовину направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області для проведення експертизи.
Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

За матеріалами Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool