Жителю Кіровоградщини оголошено підозру у шахрайстві

Вересень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

22-річний житель міста Новоукраїнки, раніше судимий за вчинення розбою та крадіжки, обманним шляхом заволодів транспортним засобом знайомої. Матеріали кримінального провадження за цим фактом направлено до суду.

У ході розслідування було встановлено, що наприкінці квітня 23-річна жителька районного центру звернулася до знайомого з проханням відремонтувати її скутер. Із сумою оплати сторони домовились визначитись після закінчення робіт.
Втім чоловік, вирішив, що його праця не окупиться. Тож подався до знайомого, і віддав мототранспорт під заставу у 1500 гривень на один місяць, сказавши, що скутер належить йому. Після закінчення строку застави, грошей не повернув та на телефонні дзвінки не відповідав. Зважаючи на ситуацію, позичальник поїхав до обласного центру, де продав скутер за суму застави випадковим особам.
- Справжня власниця мототранспорту звернулася із заявою до міліції у липні. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – У даний час зловмиснику оголошено про підозру. Матеріали справи направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, чи до трьох років обмеження волі.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool