Жителям Кропивницького надано пільги при оформлені документів

Червень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Від сплати 70% вартості адміністративної послуги за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, звільнено окремі категорії осіб, які зареєстрували своє місце проживання на території міста Кропивницький.

 Відповідне рішення було прийнято на сесії міської ради Кропивницького. Звільнення від оплати частини вартості адміністративної послуги окремих категорій громадян - це виключно право місцевих громад, оскільки відповідні кошти зараховуються до місцевого бюджету.

 Обов'язковою умовою користування пільгами є реєстрація місця проживання на цій території та надання документа пільговика під час отримання адміністративної послуги Міграційної служби.
 

Адміністративний збір за оформлення закордонного паспорта з врахуванням пільги становить: за 20 робочих днів - 435,60 грн, у терміновому порядку (7 робочих днів) - 541,20 грн. Розмір адміністративного збору за оформлення ID-картки за 20 робочих днів складає 256,80 грн, за 10 робочих днів - 294,60 грн.

Перелік категорій осіб за посиланням на сайті ДМС 


 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool