Жителя Кіровоградського району викрито у незаконному прийомі металобрухту

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

На території власного домоволодіння 45-річний чоловік організував пункт прийому металобрухту. За подібні дії зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність.

Жителі населеного пункту звернулися до дільничного інспектора міліції з інформацією про незаконну діяльність односельця, яка у ході перевірки знайшла своє підтвердження.
- Під час обшуку на подвір’ї зловмисника правоохоронці виявили та вилучили 50 кг кольорового та 300 кг брухту чорного металу і ваги, - повідомив начальник Кіровоградського райвідділу міліції Андрій Бензар.
Дії чоловіка кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України.
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт або обмеження волі на строк до 1 року.

За матеріалами Кіровоградського РВ
УМВС України в Кіровоградські області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool