Жахлива трагедія однієї сім`ї Кіровоградщини стала темою передачи на каналі «Інтер»

Лютий 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1738 | Коментарі: 0

Сім`я з Кіровоградської області отруїлась ядом, коли травили щурів, перебуваючи в гостях у родичів в Одеській області. Це стало темою передачи "Стосується кожного" вчора на каналі "Інтер".

Двухрічна дівчинка померла у кареті швидкої допомоги. Родичі загиблої дитини вижили, але вони перебували у тяжкому стані у реанімації

Родина із п`яти, а сааме, мати, чоловік, двоє синів та дівчинка приїхали до бабусі та дідуся у село Софіївка Одеської області. Побачивши щурів , які бігали по хаті, дідусь вирішив потруїти щурів, купленим ядом. Сірі таблетки він купив у працівника господарського складу, та поклав по декілька ядовитих таблеток у щурячі дири. Зранку мешканцям стало дуже зле, але швидку зразу не викликали. Коли дівчинці стало геть погано, вона втратила свідомість, тільки тоді мати визвала лікарів. Але дівчинка помера у швидкій, бо було вже піздно рятувати життя дитині. У реанімацію були доставлені бабуся, дідусь та брат померлої дівчинки.

Мати померлої дівчини каже, що її двухрічна дитина отруїлась більш за всіх, бо вона знаходилась постійно у хаті, а дорослі виходили переодично на вулицю.

По цій трагедії відкрито кримільну справу, слідство встанове винуватих.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool