Здоров'я жінок України на Кіровоградщині

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1138 | Коментарі: 0

Кіровоградська область нарешті увійде до програми "Здоров'я жінок України", що реалізується у рамках впровадження Державної програми "Репродуктивне здоров'я нації", затвердженої постановою Кабінету Міністрів України за підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку.

У понеділок до Кіровограді завітає Наталя Антонюк, контактна особа програми "Здоров'я жінок України", щоб провести перші робочі зустрічі. Пані Наталя зокрема зустрінеться із заступником голови ОДА Галиною Пастух, начальниками профільних управлінь, а також лідерами громадських організацій.

Тож, Кіровоградський прес-клуб запрошує на зустріч із Наталією Антонюк представників міських та обласних громадських організацій Кіровоградщини, які опікуються питаннями репродуктивного здоров'я, поліпшенням здоров’я жінок, чоловіків та їх сімей, плануванням сім’ї, а також громадські організації, цільовою аудиторією яких є підлітки і молодь.

Зустріч відбудеться у понеділок - 7 травня - і розпочнеться о 16.00 у приміщенні обласної універсальної бібліотеки імені Чижевського (перший поверх).

ДОВІДКА: Програма “ Здоров’я Жінок України”, що виконується Інститутом досліджень і тренінгів ім. Джона Сноу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, працюватиме в пілотних регіонах України, а також на національному рівні протягом п’яти років (2011-2016 рр.). Програма спрямована на захист репродуктивного здоров‘я українських жінок і сімей шляхом покращення використання сучасних методів контрацепції як альтернативи не планованим вагітностям і пов‘язаним із ними абортам.

Серед пріоритетів програми - створення можливостей для жінок і пар приймати поінформовані рішення щодо планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, покращення знань постачальників послуг з сучасних методів планування сім’ї, а також їх клінічних і консультативних навичок, а також допомога у створенні національного і регіонального політичного середовища, сприятливого для планування сім’ї і репродуктивного здоров’я.

Контактна особа стосовно зустрічі:
Вікторія Талашкевич, координатор Кіровоградського прес-клубу
телефони: 068-910-43-40 та 050-321-39-19.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool