ЗD вибори в Кіровограді

Серпень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

На базі Кіровоградської обласної громадської організації «Інформаційно-ресурсний центр» стартує проект «3D вибори» (Досвідченість. Динаміка. Довіра).

Проект реалізовується за фінансової підтримки Національного фонду сприяння демократії та під координацією Ресурсного центру АНГО (м. Черкаси).
Основна мета проекту: підготовка та навчання офіційних спостерігачів від різних політичних партій (блоків \ кандидатів), які прийматимуть участь у виборах восени 2012 року.
Проектом передбачено ряд заходів, зокрема підготовка методичної літератури для спостерігачів, проведення круглого столу з представниками різних політичних сил та навчання спостерігачів, яке включатиме різні тематичні блоки: психологічний, правовий і політичний.
Більш детальніше про проект та його особливості можна буде дізнатися на прес-конференції присвяченої старту реалізації проекту, яка відбудеться 28 серпня об 11 год. у приміщенні «Інформаційно-ресурсного центру» (вул. Дзержинського, 53а) за участі керівника проекту Г. Колєвої та тренерів проекту: кандидата політичних наук Р. Стадніченка, старшого викладача кафедри соціальних та гуманітарних дисциплін А. Фоменка та кандидата юридичних наук, доцента В. Юраха.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool