Завдяки діям податкової служби України погашено 864,4 млн. грн. боргів із заробітної плати

Серпень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 822 | Коментарі: 0

Бюджет додатково отримав 144,6 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. Цього вдалося досягти за рахунок роз’яснювальної роботи з керівниками підприємств-боржників, участі представників податкових органів у роботі комісій при держадміністраціях з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

Спільними діями податківців та представників органів місцевої влади щодо суб’єктів господарювання, які виплачують заробітну плату менше або на рівні законодавчо встановленого мінімуму, підвищено рівень виплати заробітної плати понад 39 тис. суб’єктів, до бюджету додатково надійшло 68,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.
З початку 2012 року органами податкової служби України при перевірці суб’єктів господарювання, які виплачували заробітну плату та інші доходи фізичним особам, порушення податкового законодавства встановлені у 89 відсотках.
До бюджету донараховано майже 198 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб з урахуванням штрафних санкцій
Виявлено майже 53 тис. найманих осіб, праця яких використовувалась роботодавцями без укладання трудових угод та без сплати податку до бюджету.
Крім того, залучено до державної реєстрації понад 29 тисяч громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool