Завдання залізниці-стабільні перевезення та підтримка стратегії реформування ПАТ УЗ

Листопад 18, 2016 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Начальник регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ Григорій Бойко надав розширену прес-конференцію щодо розповсюдження неправдивої інформації про участь працівників залізничної галузі в провокаційних політичних акціях, спрямованих проти голови правління ПАТ УЗ Войцеха Балчуна.

На початку зустрічі з представниками місцевих ЗМІ начальник регіональної філії Григорій Бойко висловив обурення колективу Одеської магістралі щодо подій, які відбулися 16 листопада неподалік колій станції Одеса-Головна.

«Основне завдання залізниці – не участь в політиці, не політичний піар, а стабільне забезпечення вантажних та пасажирських перевезень, що ми успішно робимо. Залізниця завжди була й залишається поза політикою! Цю акцію я розцінюю виключно як відверту провокацію, адже жоден залізничник у ній участі не брав і висунуті маргіналами лозунги не мають під собою жодних підстав», - заявив Григорій Бойко.

Він зазначив, що з приходом Войцеха Балчуна заробітна плата, тарифні ставки та посадові оклади залізничників було підвищено на 20-25%. Правлінням було прийнято рішення виплатити винагороду у розмірі 50% від окладу за підсумками роботи за 2015 рік. Наразі регіональна філія «Одеська залізниця» діє відповідно до затвердженої стратегії розвитку, у якій прописано все, починаючи від підвищення дохідності компанії, розвитку вантажних і пасажирських перевезень, інфраструктури, промисловості. Це свідчить про те, що філія не скорочує робочі місця, а навпаки працює над тим, щоб створювати нові, підвищувати дохідність. Разом з цим, у вересні поточного року у Львові було напрацьовано стратегію розвитку не тільки на 2017, а й на перспективу до 2025 року.

«Як ми можемо вимагати відставки досвідченого, талановитого керівника, який успішно провів реформу Польської залізниці і сьогодні допомагає зробити реформування Укрзалізниці в цілому, розуміючи усі відповідальність та теперішній стан справ на транспорті? Перша робоча поїздка Воцеха Балчуна була до Одеси, де він зустрівся з трудовим колективом залізниці та розповів про свою стратегію реформування, реструктуризації ПАТ «Укрзалізниця», яку підтримали наші працівники. До того ж , головне завдання правління ПАТ УЗ у 2017 році – зробити компанією провідною серед інших компаній України», - резюмував начальник філії Григорій Бойко.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool