Зарплата в «конвертах» - це майбутнє без гарантій і впевненості

Серпень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 738 | Коментарі: 0

Легалізація заробітної плати є одним із важливих і пріоритетних завдань, яке знаходиться на постійному контролі в органах фіскальної служби.

Працівники, які одержують заробітну плату неофіційно, є заручниками самих себе. Дуже важливо, щоб громадяни усвідомили, що їх згода отримувати зарплату “у конвертах” позбавляє їх соціального захисту та права на гідну пенсію. Адже пенсію вони матимуть тільки з офіційно нарахованої суми заробітної плати. Тому, самі громадяни мають стати на захист своїх конституційних прав, вимагаючи офіційного оформлення трудових відносин.
Основним напрямом при адмініструванні податку з доходів фізичних осіб є робота з суб’єктами господарювання, що виплачують найманим працівникам зарплату у мінімальному, або навіть і нижче мінімального розміру та мають заборгованість з її виплати.
Шановні громадяни, якщо Вам відмовляють у оформленні трудових відносин, та виплачують заробітну плату в розмірі меншому, встановленого законодавством рівня, або ж виплачують заробітну плату в "конвертах", не залишайтесь осторонь та повідомляйте про такі факти.
Ви можете особисто звернутись до посадових осіб органів фіскальної служби та повідомити про проблеми, які пов’язані з порушенням трудового законодавства.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool