Зареєстрований ринок праці в Кіровоградській області

Липень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

За даними обласної служби зайнятості на обліку цієї установи станом на 1 липня 2012р. перебувало 14,7 тис. незайнятих громадян області.  Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Кількість вільних робочих місць (вакантних посад) заявлених підприємствами, установами й організаціями до служби зайнятості, на 1 липня 2012р. становила 1,4 тис. проти 1,7 тис. на 1 червня 2012р.

Навантаження незайнятого населення на одне вільне робоче місце (вакантну посаду) на початок липня п.р. становило 10 осіб.
Кількість зареєстрованих безробітних на 1 липня 2012р. становила 14,2 тис. осіб. Рівень зареєстрованого безробіття на зазначену дату становив 2,42% населення працездатного віку.
За сприяння державної служби зайнятості в червні п.р. працевлаштовано 2,1 тис. осіб проти 2,6 тис. осіб в травні.
Із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в червні 2012р. на допомогу по безробіттю витрачено 10 млн.грн. Середньооблікова кількість безробітних, які її отримували впродовж зазначеного місяця, становила 11,7 тис. осіб. Розмір допомоги по безробіттю в середньому на одного безробітного становив 861 грн.

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool