Запрошуються трудові колективи усіх форм власності взяти участь у виставці квітів з нагоди відзначення Дня незалежності України

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1815 | Коментарі: 0

Відповідно до розпорядження міського голови від 7 грудня 2010 року № 105 “Про відзначення 20-ї річниці незалежності України” 24 серпня 2011 року у парку культури і відпочинку “Ковалівський” відбудеться виставка квітів з нагоди відзначення Дня незалежності України. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської міськради

Запрошуємо трудові колективи підприємств усіх форм власності, установ, організацій, підприємств по вирощуванню і реалізації квіткової продукції, а також квітникарів-аматорів взяти участь у виставці квітів.

Заявки про участь приймаються до 19 серпня за адресою вул. Карла Маркса, 41, кім. № 317.
Телефон для довідок: (0522) 24-08-85.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool