Запобігти, врятувати і перемогти або 101 жарт від найкмітливіших студентів (ФОТО)

Квітень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1746 | Коментарі: 0

12 квітня до актової зали кібернетико-технічного коледжу в Кіровограді прийшли веселі та кмітливі студенти. Вони були глядачами і учасниками КВН серед студентської молоді під девізом „Запобігти. Врятувати. Допомогти”, який вже дев’ятий рік поспіль проводить управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області спільно з управлінням Держтехногенбезпеки в області, управліннями справах сім’ї та молоді, культури і туризму, освіти і науки обласної державної адміністрації. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

       У КВН взяли участь 9 вищих навчальних закладів міста: «Рятівник» кооперативного колледжу економіки і права ім. М.П. Сая; «Збірна КНТУ» національного технічного університету; «Сборная машиностроительного колледжа» машинобудівного коледжу; «МЧСник» комерційного технікуму; «Бюджет» кібернетико-технічного коледжу; «Наївність» Державного педагогічного університету ім. Винниченка; «Будівельник» будівельного коледжу; «MedidaS» медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна.
     Після жеребкування розпочався перший конкурс – «Привітання», де команди представляли літературно-музичну композицію з пожежно-рятувальної тематики. Тут були і пісні про мужність рятувальників або композиції на честь МНС. Широке поле для творчості кожна команда використовувала на свій смак: деякі демонстрували вокальні дані, деякі – поетичні таланти, а третя група – поєднувала перші і друге, доповнюючи це веселими танцювальними «етюдами». А за сюжетом команди уявляли Служби порятунку у різних країнах, показували, як би самі герої виступів долали вогонь, і що було б, якби саме їх взяли на роботу до МНС. Одним словом сміх і оплески у залі не замовкали.
       Для другого конкурсу - «Розминки» кожна команда підготувала по 1 запитанню з тематики безпеки життєдіяльності до команд-суперниць та свої варіанти відповідей. І цей конкурс теж пройшов досить вдало. Причому не завдяки заготовленим жартам, а завдяки вродженому почуттю гумору учасників і кмітливим відповідям.
        Завершальним став бліц-конкурс - реклама первинних засобів пожежогасіння. Реклама – тема взагалі вдячна в учасників КВН, тому тут кожен у довільній формі рекламував вогнегасники, конусні відра і червоні сокири. Вийшло досить таки «пожежобезпечно». Але, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів переповісти.
Окремо варто сказати про журі, оцінки якого були досить суворі, але справедливі. Очолив журі Андрій Богданович, перший заступник генерального директора Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії. Оцінювали виступи команд Микола Леськів, помічник начальника управління з питань взаємодії із органами державної влади, ЗМІ та зв’язків з громадськістю УМНС України в Кіровоградській області, підполковник служби цивільного захисту, Валентина Шабала, начальник відділення зв’язків з громадськістю Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області, майор служби цивільного захисту; Тамара Самиляк, директор поліграфічно-видавничого центру «Імекс-ЛТД»; Олена Олєннікова, заступник начальника управління культури і туризму облдержадміністрації та Наталія Долгополова, завідуюча методичним відділом Кіровоградського обласного центру дитячо-юнацької творчості. Всі ці люди професіонали у своїй справі і знаються на гарних жартах. Про перепитії оцінок після кожного конкурсу розповідати не будемо, лише можемо запевнити, що і оцінка залу за шкалою сміху та оплесків, і оцінки журі за п’ятибальною шкалою збігалися.
Отже, за результатами трьох конкурсів, переможцем КВН «Запобігти.Врятувати.Допомогти.»-2012 стала команда «МЧС-ник» комерційного технікуму. Учасники отримали цінні подарунки. Проте, на цьому урочиста частина не завершилась. Щороку, зважаючи на почуття гумору, лідерські якості та акторську майстерність, журі визначає «Міс КВН» та «Містера КВН». Цього року титул «Міс» отримала капітан команди «МЧС-ник» Люба Кононова, а звання «Містер» дісталося Кирилу Мельнику, капітану команди «Наївність» державного педагогічного університету.
Наприкінці ведуча Марія Мельник побажала, щоб ніколи у житті не було надзвичайних ситуацій, а полум’я горіло тільки у серці.
У відповідь учасники попрощалися лише до наступного року, коли вони знову зустрінуться під девізом „Запобігти. Врятувати. Допомогти”.

 фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

Запобігти, врятувати і перемогти або 101 жарт від найкмітливіших студентів (ФОТО)

Запобігти, врятувати і перемогти або 101 жарт від найкмітливіших студентів (ФОТО)

Запобігти, врятувати і перемогти або 101 жарт від найкмітливіших студентів (ФОТО)

Запобігти, врятувати і перемогти або 101 жарт від найкмітливіших студентів (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool